Kontakt AupairAgency
Gå til forsiden

Processen

Når I har bekræftet at I vil have en au pair, kontakter en af vores repræsentanter jer pr telefon.  1.  Vi foretager vi det interview,hvor vi gennemgår adgangskravene for modtage en au pair, vi ser på jeres profil og udvælger au pairs.

2. Senest 90 timer efter samtalen vil vi være klar med 3 au pairs kandidater til netop din familie. Dette sender vi per mail.

3. I godkender en au pair. Vi sender de nødvendige dokuementer til au pairen og ambassader, jurister og godkender disse.

4. Vi giuder au pairen gennem processen.

5. I henter au pairen fra lufthavnen mellem.

Det kan tage fra 2 uger til 3 måneder før au apiren er hos jer. Dette afhænger hvor au pairen kommer fra.

 

Interviews med værtsfamilieUdfyld mail formen med jeres ønsker til en au-pair. Klik her http://www.aupairagency.dk/index.php?do=page&id=0812292

Vi taler om jeres ønsker og diverse forhold I kan tilbyde den kommende Au-pair. Vi udvælger nogle kandidater udfra jeres ønsker som matcher jeres ønsker. Disse bliver nøje testet for kvalifikationer.

Når en Au-pair er valgt, udfyldes diverse dokumenter, som vi hjælper jer med. Valg af rejsedato og au-pair periode. Herefter er vi løbende i kontakt og har en 3 mdr. evalueringssamtale med jer og au-pairen. Sker der konflikter vil vi træde til med konfliktløsning, samtaler, rådgivning og ændringsforslag. Hvis det ikke er muligt at fortsætte samarbejdet mellem familien og au-pair har vi også mulighed for at formidle ”bytning” af au-pair med en anden familie.

Det mest solgte pakke er pakke C. Hele pakken incl. formidling, rådgivning og konfliktløsning koster kun 3.250 kr. incl. moms. Flybillet er ikke inkluderet i vores pris. Se mere under vores priser. NYHED: Har i brug for en au-pair, men kan ikke selv stille et værelse til rådighed for au-pairen kan vi også hjælpe. Arbejdet skal udføres uden om au-pair ordningen (dvs medarbejderen skal betale skat af lønnen) og i skal ansætte en barnepige på en arbejdsvisum og ikke au pair visa.

Mere info kontakt os


Kontakt os på mail@aupairagency.dk

tel. 42427010

www.aupairagency.dk

Telefon 42427010   |  CVR-nr 33280920   |  mail@aupairagency.dk   |   Alt materiale © copyright