Kontakt AupairAgency
Gå til forsiden
Arbejde som au pair i Skandinavien

Arbejde som au pair i udlandet i Denmark, Norge eller Sverige

Au pair (bogstaveligt "lever på lige vilkår"), giver enlige kvinder og undertiden mænd over 18 og normalt under 29(2013) mulighed for at studere et sprog og kultur, mens de bor som en del af en familie i udlandet. Efterspørgslen efter levende i børnepasning er enorm, især for unge kvinder. En god kilde til agentur-adresser er hjemmesiden for aupairagency) , selv om en række medlemslande agenturer opererer udgående programmer kun (dvs. de sender deres statsborgere i udlandet, primært for at lære engelsk). Au pair er beregnet til at arbejde for mere end en vis mængde aftalte timer om ugen, plus potentielle aftener i børnepasning. Til gengæld får de et separat rum, alle måltider og lommepenge om ugen-det beløb, afhængig af land. I modsætning til barnepiger og mors hjælper, behøver au pairs ikke underskrive en kontrakt, da arrangementet er uformel. Au pair skal behandles mere som familiemedlemmer end ansatte. En au pair har meget mindre ansvar for velfærden for børnene, end en barnepige, og der normalt ikke forventes at tage alene ansvarlig for et lille barn. Holiday au pair arbejder normalt fra juli til september, og ledsage familien på deres ferie.

Da børnene er ude af skolen, kan der være mindre fritid end i løbet af skoleåret, og ofte ingen chance for at deltage sprogkurser. Ellers bør de samme regler gælder som for almindelig au parring. Et kort resumé af jobmuligheder og bureaukrati er givet for mange af de lande i Europa, under hvilket fortsat at fusionere som en del af EU. Bemærk, at udbuddet af au pair er steget kraftigt i Europa med udvidelsen af ​​Den Europæiske Union. Derfor skal du tjekke op på de nyeste krav til beskæftigelse og ophold i hvert land via au pair aupairagency eller den engelske au pairs side aupairsdenmark.com

 

Internettet  summer af en udveksling af oplysninger om live-i børnepasning. Rigtig mange online-agenturer give en database af familier på den ene side og folk på udkig efter live-i job på den anden side, så de kan matche sig op. Potentielle au pairs registrere deres detaljer, herunder alder, nationalitet, relevant erfaring og i mange tilfælde et foto, der skal uploades på en hjemmeside, som så bliver tilgængelig for registrerede familier. Registrering er normalt gratis eller rimeligt prissat for den jobsøgende, mens de leje familier normalt betale en introduktion gebyr til den web-baserede bureau som aupairs.se og aupairagency.dk

Før en potentiel au pair beslutter at kigge efter en familie på internettet, er det værd at overveje de relative fordele og ulemper ved at bruge internettet som i modsætning til en traditionel agentur som beskrevet nedenfor. Gøre arrangement direkte med en familie ubeset og med ingen agentur back-up indebærer potentielle risici. Ingen tvivl om mange af de kampe resulterer i vellykkede resultater. Typisk en familie kontakter en lovende leder kandidat eller arbejdssøgende kontakter en lovende klingende familie, de gør kontakt via e-mail og derefter telefon og beslutte, om de er kompatible. Hvis man antager hver part er upfront og holder sig til deres del af aftalen, bør alt være godt. Uden støtte fra et agentur, er det meget vanskeligt at gennemføre en effektiv screening af begge parter. Hvis stole på internettet er det vigtigt, at du fastslå præcis den type af situation og forventningerne til din nye arbejdsgiver. Træn i dit sind, hvad du vil gøre i tilfælde af, at arrangementet ikke virker. Hvis organet er simpelthen en database-udbyder, vil de være i stand til at tilbyde lidt eller ingen back-up. Hvis det sker, at hver side ikke er forpligtet til arrangementet, som de har tilmeldt sig, kan den anden side være dårligt svigtet og har ingen regres. For eksempel en arbejdsgiver kan ændre hans eller hendes sind mellem at invitere en ung pige til at komme og startdatoen.

Det er ikke ukendt for familier til at udstede flere invitationer og vælge den, de kan lide udseendet af bedre efter ankomsten. I dette tilfælde kunne en au pair være slået væk på døren, uden flydende engelsk eller mange penge. Ligeledes kan familier, der forventer en au pair for at ankomme på en bestemt dato befinder sig skuffet. Skandinavien Au pair-systemet er stigende popularitet i de lande i Skandinavien, på trods af, at relativt få udlændinge er ivrige efter at lære svensk, norsk eller finsk. Mere af de organer, som sender skandinaviske au pairs i udlandet er også at placere unge udlændinge som au pairs i skandinaviske hjem, i øvrigt giver en af ​​de få måder at råd til en forlænget ophold i denne dyre område. Danmark er et andet land, hvor niveauet af engelsk i den almindelige befolkning er ekstremt høj. Betingelser for au pairs er sympatisk: på toppen af ​​den månedlige lommepenge på mindst 3.200 danske kroner,(2013) skal du have sygesikring og har ret til at deltage gratis sprogkurser i dansk. De vigtigste au pair-formidlinger i Danmark er i København og Aupairagency Denmark ligger i den nordlige del af landet, Aupairs. se ligger i Sverige men først og fremmest arbejder online med partnere i Norge og Sverige.

De opkræver ikke et gebyr på indgående au pairs.

I Sverige findes der Aupairs.se Interessen for au parring i Island er stigende, og amerikanerne kan finde en familie gennem agenturet Stúdentaferdir (den vigtigste medierende organ for au pair licens fra Socialministeriet). Familier ofte dække halvdelen af ​​rejseudgifter (hvis du bor seks til ni måneder), og det fulde beløb, hvis du bor ni til 12 måneder. Den private vikarbureau Ninukot oprindeligt specialiseret i landbrug og gartneri jobs over hele Island, men har forgrenet sig til at tilbyde andre job, herunder i børnepasning.

Aupairs.se
Telefon 42427010   |  CVR-nr 33280920   |  mail@aupairagency.dk   |   Alt materiale © copyright