Kontakt AupairAgency
Gå til forsiden

Altid ønsket at vide, hvad det er at leve i et andet land I  kan være au pair i Amerika. Du bor i et år hos en værtsfamilie i bytte for at tage sig af børnene. Du gør så familiens hverdag med, men du også se alle de legendariske steder, hvor Amerika er så berømt for, såsom New York eller Grand Canyon. Med vores mange års erfaring er du sikret fremragende vejledning. Familien også betale din billet, lommepenge og et bidrag til kursusafgifter

Stil et (tidligere) au pair
Et år til Amerika ... det er ikke bare noget, du bare "gør. Hvad er livet for en au pair se ud? Er det sjovt? Er det tungt? Hvordan Amerika er i det virkelige liv? Hvis du stadig er fuld af spørgsmål er, kan du altid ringe aktivitet International. Men det er endnu sjovere at have en au pair piger, der er (var) kontakt. 

Leder du efter en au pair?

 

Ikke længere hos os ..
Aupairagency blev grundlagt i 2009. Oprindeligt som au pair organisation, både indgående ogudgående . Tilbuddet blev hurtigt udvidet til at arbejde helligdage, volontørarbejde, dyreliv projekter og sprogkurser. Vi er den ældste organisation i Holland, der kombinerer arbejde og rejse. Aktivitet International Siden 2005 har pladser ikke flere udenlandske au pairs i Holland og vi har den afgående au pair program er begrænset til au pair i danmark.  på.  

Vi henviser dig til sommerhuset Nanny
For at søge en au pair, henviser vi til aupairagency.dk.

Som full-service au pair agentur giver HBN efter den "perfekte match" mellem au pair og værtsfamilie.Hvordan at "perfect match"? Og hvordan kan jeg vide, om en au pair noget for mig? Og hvordan gør alt arbejdet?

Disse er alle forståelige spørgsmål, hvor HBN ved personlig og gennemsigtig tilgang forsøger at besvare. Alles situation HBN matching teknik, de forsøger at finde. Passende løsning til enhver situationOg der ligger kracht.HBN tager bekymringen ud for "nogen succes" af "klik" og selvfølgelig for alt tilhørende papirarbejde, når det er nødvendigt.

aupairagency.dk

 

Telefon 42427010   |  CVR-nr 33280920   |  mail@aupairagency.dk   |   Alt materiale © copyright